18. 7. 2024

Marles postavil še eno luksuzno turistično naselje v Istri

Po izjemnem uspehu projekta Vile Drenje, je Marles zgradil še tri nove luksuzne vile, znane kot Vile Ravni. Vile Ravni so nadstandardni turistični objekt, zagotavljajo vrhunsko udobje, odlikuje jih pa tudi izjemno energijsko učinkovitost in optimalno izolacijo. Arhitektura sledi značilnim istrskim elementom, kar odraža spoštovanje tradicije in lokalnih značilnosti gradnje. Kamnita fasada in valoviti strešniki se zlivajo z okolico, dovršen izgled skritih žlebov in dvokapne strehe pa vilam dodajajo sodoben videz.

Vile Ravni ponujajo impresivno kombinacijo estetske privlačnosti in trajnostne gradnje. Konstrukcijski sistem temelji na nizkoenergijski tehnologiji, ki zagotavlja izjemno energijsko učinkovitost. Valoviti strešniki in kamnita fasadna obloga ne le dodajajo estetski element, ampak tudi pripomorejo k optimalni izolaciji in zmanjšanju porabe energije, hkrati pa ohranjajo značilne elemente za Istro. Skriti žlebovi in dvokapna streha manjšega naklona vilam dodajajo sodoben videz.

Vsaka vila Ravni, čeprav podobna v osnovni arhitekturni zasnovi, odraža edinstvene emocije in prinaša občutek domačnosti za obiskovalce. Tlorisi, ki se razprostirajo preko 170 kvadratnih metrov bivalne površine v dveh etažah, so skrbno načrtovani, da zagotovijo udobje in funkcionalnost. Z več kot 63 m² terase v zgornji etaži ponujajo izjemen razgled na neskončno morje, ki obiskovalce navdihuje s svojo lepoto. Vsaka spalnica ima svoj dostop do terase, in vsaka vila ima svoj bazen, kjer se lahko gostje ohladijo in uživajo v miru in udobju, kar dodaja dodatno vrednost njihovemu bivanju.

Vile Ravni so odličen primer, kako se lahko arhitekturna umetnost združi s trajnostjo, da ustvari luksuzne in energijsko učinkovite prostore, ki ponujajo neponovljive izkušnje. Marles in Studio 92 sta s tem projektom postavila nove standarde v turistični ponudbi na hrvaški obali, hkrati pa dokazala, da je mogoče združiti tehnično dovršenost z estetsko privlačnostjo in funkcionalnostjo.

Vile Ravni so nadaljevanje uspešno zaključenega projekta Drenje

Preberite več o turističnem naselju

Luksuzne vile Drenje